IMMO-RAUW


We weten waar het waard is om te leven!

Klanttevredenheid is ons belangrijkste doel.

Door voortdurende bijscholing en enthousiasme voor ons vak bieden wij u uitstekende ondersteuning en deskundig advies over alle aspecten van uw kostbare bezit.

In zeer korte tijd hebben wij ons een plaats verworven tussen de beste vastgoedmakelaars van Oost-België en omstreken, en wij willen onze positie nog versterken.

Beginnend met een gratis schatting van uw eigendom, de ontwikkeling van individuele verkoopstrategieën, hulp bij de nodige administratieve stappen, het verzekeren van financiering tot en met de notariële afsluiting, bieden wij alle diensten aan. Ook nadat het contract is gesloten, blijven wij uw contactpersoon.


Of u nu koopt of verkoopt, huurt of verhuurt, wij bieden u een nauwe samenwerking, absolute discretie en we zijn uiteraard altijd beschikbaar voor al uw vragen en informatie.


Betrouwbaarheid en zekerheid voor eigenaars en kopers!

Sinds enkele jaren associëren eigenaars en investeerders de naam Vanessa Rauw met de lokale vastgoedmarkt, ernst, zekerheid en passie voor het beroep van vastgoedmakelaar. Als het om uw eigendom gaat, zult u in ons een betrouwbare makelaar en partner vinden. Laat ons u de talrijke voordelen van een samenwerking met IMMO-RAUW in een persoonlijk en vrijblijvend gesprek uitleggen.

Onze team

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.