empty picture

OVER ONS!

Uw makelaar in de Oostkantons en daarbuiten!

Klanttevredenheid is ons belangrijkste doel.

Wij zijn er trots op dat individuele klanten keer op keer bij ons terugkomen. Dit is een groot teken van vertrouwen en een bevestiging van onze prestaties als makelaars.

In zeer korte tijd hebben wij ons een plaats verworven tussen de beste vastgoedmakelaars van Oost-België en omstreken, en wij willen onze positie nog versterken.


Door voortdurende bijscholing en enthousiasme voor ons vak bieden wij u uitstekende ondersteuning en deskundig advies over alle aspecten van uw kostbare bezit.

Beginnend met een gratis schatting van uw eigendom, de ontwikkeling van individuele verkoopstrategieën, hulp bij de nodige administratieve stappen, het verzekeren van financiering tot en met de notariële afsluiting, bieden wij alle diensten aan. Ook nadat het contract is gesloten, blijven wij uw contactpersoon.


Ons gezamenlijk succes is gebaseerd op een samenwerking met alle toonaangevende vastgoedportalen in heel België, alsook op een uitgebreid verkoopnetwerk met waardevolle en langdurige contacten.

Of u nu koopt of verkoopt, huurt of verhuurt, wij bieden u een nauwe samenwerking, absolute discretie en we zijn uiteraard altijd beschikbaar voor al uw vragen en informatie.

Betrouwbaarheid en zekerheid voor eigenaars en kopers!


Sinds enkele jaren associëren eigenaars en investeerders de naam Vanessa Rauw met de lokale vastgoedmarkt, ernst, zekerheid en passie voor het beroep van vastgoedmakelaar. Als het om uw eigendom gaat, zult u in ons een betrouwbare makelaar en partner vinden. Laat ons u de talrijke voordelen van een samenwerking met IMMO-RAUW in een persoonlijk en vrijblijvend gesprek uitleggen.

Een nauw contact met u, indien gewenst, is uitermate belangrijk voor ons.

Daarom willen wij ons hier kort voorstellen.

Het team:


Vanessa RAUW, algemeen directeur  Onroerend goed makelaar - IPI 508911
"Na mijn stages als bankbediende en verzekeringsmakelaar, voltooide ik mijn derde studie als makelaar.
Als geaccrediteerd makelaar ben ik betrokken bij de verkoop en verhuur van onroerend goed, alsmede het beheer ervan.
Ik zie mijn kracht in het inlevingsvermogen, de wil om me in de situatie van de klant te plaatsen en zo voor u een oplossing op maat te vinden.
Dankzij mijn ervaring in de bank-, verzekerings- en vastgoedsector, kan ik u een totaalpakket uit één hand aanbieden.

Ik kijk erg uit naar interessante projecten met u! "


Marvin JOST, stagiair
"Na mijn algemeen baccalaureaat in Büllingen heb ik 2 jaar HEC gestudeerd in Luik. In die tijd heb ik veel ervaring opgedaan en heb ik mijn talenkennis kunnen verbeteren, vooral in het Frans.
Nu ben ik blij dat ik bij Immo-Rauw een absoluut bevredigende job heb gevonden in de vastgoedsector. Ik probeer in elk aspect van het werk zo veel mogelijk mee te pikken, zodat ik de cliënten ook het best mogelijke advies en de best mogelijke service kan bieden.

Ik zie mijn kracht in mijn nieuwsgierigheid en de wil om mijn kennis en vaardigheden voortdurend uit te breiden en te vergroten.

Ik kijk uit naar de toekomst in dit bedrijf."

We nemen graag de tijd voor u. Omdat uw tevredenheid onze hoogste motivatie is!

Onze team

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.